Wat valt er binnen de garantie bij iapples.nl? - iApples

Wat valt er binnen de garantie bij iapples.nl?

Uitstekende vraag. Deze krijgen we regelmatig. Niet meer dan een terechte vraag, het gaat immers om een hoop geld. In deze blog gaan we dieper in op onze garantieregeling. Geen zorgen, in 2 minuten leggen we het volledig uit!

Maar eerst, hoe lang heb je garantie bij iApples.nl?

Er zit er op iedere aankoop 2 jaar lang garantie. Ongeacht of het om een oplaadkabel of een Apple device gaat. Tenzij anders vermeld, mag je er altijd blindelings vanuit gaan dat je bestelling nieuw of nieuwstaat is. Wij staan achter onze kwaliteit en met een gemiddelde waardering van 9,8 via ons Webwinkel Keurmerk (zie roze widget), delen onze klanten deze mening.

Wat valt er precies onder de garantie?

Het blijft technologie. Het is niet met een paar woorden uit te leggen hoe mega complex bijvoorbeeld een iPhone in elkaar zit. Er kan altijd iets mis gaan gedurende de periode dat je het toestel gebruikt.

Bij iApples.nl vangen we dat risico voor je op. Wij bieden namelijk garantie op alle functionaliteiten. Of dat nou om een van de camera's gaat, een volumeknop of een probleem met de software, het is inbegrepen in de garantie.

En de batterij van mijn Apple device?

Wij schreven al eerder een blog over de batterij van de iPhone. Dit is namelijk het enige device waarvan je zelf kunt inzien hoe gezond het nog is. Lees hier hoe dat precies zit!

Wij garanderen een minimale batterij percentage van 85% (dit kunnen wij voor andere devices dan de iPhone ook uitlezen). Maar uiteraard streven wij naar een hoger percentage. Aangezien een batterij na een lange tijd van gebruik achteruit gaat in prestaties, zal je hier na een bepaalde tijd mogelijk iets van gaan merken. Dit is geen functionele beperking, vandaar dat wij niet altijd een minder presterende batterij onder de garantie kunnen laten vallen. Mocht u echt merken dat de batterij het slecht doet, dan zullen wij hier uiteraard naar kijken en het alsnog vervangen. Hiervoor zullen we dan persoonlijk contact hebben om het per situatie te bekijken.

Kortom, maak je geen zorgen. Wij leveren goede kwaliteit en daarbovenop loop je geen risico met een garantietermijn van 2 jaar.

Waar ben jij naar op zoek?

Terug naar blog