• iPhone Verkopen iApples.nl

  Gratis Verzending

  Wij voorzien je van een gratis verzendlabel na onze principe overeenkomst over de verkoopprijs van je device. Komen we samen na het controleren van het toestel er toch niet aan uit? Dan krijgt je het weer gratis retour gestuurd.

 • iPhone Verkopen iApples.nl

  Snelle Uitbetaling

  Wij hebben 2 tot 5 dagen nodig voor ontvangen, controleren en uitbetalen. Geen werkdagen, de dagen in het weekend tellen gewoon mee. Benieuwd wat je voorgangers van onze service vonden? Bekijk dan onze reviews. Wij scoren gemiddeld een 9,8!

 • iPhone Verkopen iApples.nl

  Verkocht = Verkocht

  Technologie blijft technologie. Soms kom je later pas achter een functioneel defect. Komen wij ergens achter na dat wij het bedrag op je rekening hebben gestort? Dan hebben wij pech. Verkocht is namelijk verkocht. Wij zullen niet opnieuw op je deur kloppen.

1 van 3
 • Vandaag nog inruilen

  Je kunt niet alleen een refurbished Apple device kopen bij iApples, maar ook verkopen! Om een circulaire economie te stimuleren, knappen wij je ingeruilde toestel volledig op om er vervolgens een nieuwe eigenaar blij mee te maken. Je draagt niet alleen bij aan een circulair initiatief, je krijgt ook nog eens binnen 2 tot 5 dagen het overeengekomen bedrag direct op je rekening gestort.

 • Schatting verkoopprijs

  Binnenkort kan je gebruik maken van een gemakkelijk portaal waar je automatisch een prijs indicatie zal krijgen. Tot die tijd geven wij je handmatig een indicatie, na dat je onderstaand contactformulier hebt ingevuld. Je krijgt na een principe overeenkomst het verzendlabel toegestuurd.

 • Ontvang uw geld

  Na dat je akkoord bent gegaan met de geschatte prijs, krijg je gratis een verzendlabel om je iPhone of iPad naar ons op te sturen. Is de staat conform uw beschrijving? Dan ontvangt je dezelfde dag nog het geld op je rekening. Als wij iets vinden waardoor de waarde lager is dan verwacht, dan overleggen wij met je een nieuwe verkoopprijs. Mocht deze te laag zijn en houd je het toch liever zelf, dan ontvangt je het gratis retour!

1 van 3

Vraag direct de waarde van je Apple device