‘Refurbished’ Apple devices, lees hier wat het precies inhoudt - iApples

‘Refurbished’ Apple devices, lees hier wat het precies inhoudt

Wat is refurbished nou precies?

Het wordt met de dag populairder, kiezen voor een refurbished Apple iPhone, iPad of MacBook. Dat heeft met een aantal redenen te maken. Maar laten we eerst even de definitie van refurbished er bij pakken. Refurbished is een Engels leenwoord. We kennen het in het Nederlands als: ‘gereviseerd’. Maar dit is ook geen woord dat we elke dag gebruiken.

Gereviseerd betekent letterlijk: 1) controleren 2) geheel nazien 3) herstellen 4) herzien 5) nakijken

In de eerste instantie wordt bij refurbished al snel gedacht aan gerepareerde Apple devices, met het gebruik van lage kwaliteit onderdelen om kosten te besparen. Om eerlijk te zijn, is dat ook vaak het geval. Uit ervaring weten wij dat de grootste rommel gebruikt wordt om een paar centen te besparen en het weg te zetten als ‘refurbished’. iApples.nl biedt het tegengeluid, waar wij enkel gebruik maken van hoge kwaliteit onderdelen om jou te voorzien van een Apple device waar je van op aan kan.

Maar we repareren enkel wanneer dat nodig is. Het komt namelijk regelmatig voor dat een device cosmetisch helemaal in orde is. We reviseren dan het toestel enkel op functionaliteiten.

Wil je weten wat refurbished inhoud voor de batterij capaciteit? Lees dat hier!

Nu je een idee hebt wat refurbished inhoudt, vraag je je wellicht af wat de voordelen hier van zijn. Want waarom zou u niet gewoon een nieuwe Apple kopen? Goede vraag, maar gemakkelijk te beantwoorden.
Ten eerste, kiezen voor refurbished is financieel aantrekkelijk. Je bespaart namelijk tot wel 80% ten opzichte van (bijvoorbeeld) een nieuwe iPhone.
Ten tweede, kiezen voor gereviseerd is milieu bewust. Het produceren van een nieuwe smartphone kost gemiddeld 1000 liter water. Dat lees je goed. Dat is genoeg om +-400 mensen een dag van water te voorzien.
Ten derde, een refurbished (iPhone, iPad en MacBook) is minstens zo betrouwbaar als nieuw. Minstens? Ja, omdat deze devices in het verleden al hebben bewezen betrouwbaar te zijn. Dat wil bij nieuw nog wel eens tegenvallen.

Ben je nog niet overtuigd van refurbished? Wij geven niet voor niets 28 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie. Wij staan achter de kwaliteit die we bieden en garanderen je dat het je verwachtingen zal overtreffen.

Welkom bij iApples.nl | Origineel maar groener

Benieuwd naar ons aanbod? Ga snel naar onze shop!

Terug naar blog