Waar komen de Apple devices van iApples.nl vandaan? - iApples

Waar komen de Apple devices van iApples.nl vandaan?

Deze vraag krijgen wij regelmatig. En terecht, want aangezien het kostbare goederen zijn, wil je natuurlijk zeker weten dat het een eerlijke afkomst heeft. In deze blog gaan wij dieper in op welke twee bronnen wij hebben voor het verkrijgen van onze Apple devices en accessoires.

iApples.nl heeft twee grote bronnen

1) Leveranciers
Als consument wordt je door Apple lekker gemaakt om je oude iPhone/iPad in te leveren wanneer je een nieuwe koopt. Apple verkoopt zelf nauwelijks gebruikte devices aan de consument en willen deze het liefste in grote getallen afzetten aan de grootste distributeurs. Deze distributeurs zullen dan op hun beurt het doorzetten aan kleinere partijen, totdat het uiteindelijk bij ons terecht komt.

Kortom ziet dat er zo uit:
Apple --> Grote distributeur --> Kleine distributeur --> iApples.nl --> Eindgebruiker

Onze nieuwe Apple accessoires kunnen wij groot inkopen, waardoor wij een aantrekkelijke prijs krijgen vanuit onze leverancier. Wij bieden onze accessoires zonder het gebruik van omdozen aan en het verpakkingsproces wordt overgeslagen. Dit bespaart kosten (en is duurzamer) en zorgt ervoor dat wij scherper in de prijs kunnen gaan zitten dan andere verkopers.

2) Buy-Back (terugkoop initiatief)
Mocht je je afvragen hoe het kan dat er zo'n groot verschil zit tussen wat u van Apple terugkrijgt voor uw device tegenover wat u van ons zou terugkrijgen, dan komt dat omdat je hiermee een aantal stations overslaat. Wat bedoelen we daarmee? Dat er niet door meerdere partijen verdient wordt tussen het inleveren bij Apple tot de partij die direct aan de consument verkoopt. Daardoor ontvangt u een aantrekkelijkere prijs!

Het terugkoop initiatief is de tweede bron waar onze devices vandaan komen. Na het reviseren van (bijvoorbeeld) een iPhone, nemen wij de verantwoordelijkheid om een nieuwe eigenaar te vinden. Inclusief een compleet accessoirepakket en twee jaar garantie komt het toestel dan vervolgens bij u terecht.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze shop.

iApples.nl | origineel maar groener

Terug naar blog