• Duurzamer en goedkoper

  Repareren is duurzamer en goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw toestel. Wij bieden elke reparatie aan voor zowel de iPhone als de iPad. Op verzoek zijn andere devices ook mogelijk. Onze tarieven zijn inclusief gratis verzending en retour. Je krijgt je gerepareerde toestel dus weer netjes thuis gestuurd. Inclusief verzendtijd duurt een reparatie 2 tot 3 dagen. Dit is ook afhankelijk van de reparatie.

 • Bescherm en behoud waarde

  Reparaties zijn duur, dus dit wil je liever niet te vaak laten doen. Kies daarom voor een hoesje en screen protector op je iPhone of iPad. Deze zijn gemakkelijk te bestellen via onze shop. En velen malen goedkoper dan een potentiële reparatie!

 • Kwaliteit boven alles

  Wij maken enkel gebruik van hoge kwaliteit bij een reparatie. Ook wel ‘A-grade’ onderdelen genoemd. Deze zijn niet te onderscheiden van de originele onderdelen van Apple. Refurbish daarom je device via iApples.

1 van 3
 • iApples.nl

  Refurbished

  Als Apple expert weten wij als geen ander hoe wij jouw device volledig moeten opknappen. Wij nemen de service een stapje verder. Je krijgt niet simpelweg een nieuw scherm als je dat verlangt, wij voeren ook gelijk een grondige reiniging en volledige diagnostische check uit. Zo kom je in de toekomst niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 • iApples.nl

  6 Maanden Garantie

  Gebeurt er iets met je device buiten je eigen controle om? Dan lossen wij dat geheel gratis voor je op. Dat is de service die wij bieden bij iApples. Benieuwd naar eerdere ervaringen? Check ons keurmerk via de roze widget links in je scherm (of onderaan op de mobiele site).

 • iApples.nl

  Duurzaam

  Je haalt niet alleen financieel voordeel uit de keuze voor refurbished, het is namelijk ook
  een duurzame optie. Je doet het milieu goed door te kiezen om je device nog een kans te geven in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Vraag nu nog je reparatie aan door onderstaand formulier in te vullen!

1 van 3

Vraag hier je reparatie aan