Specificaties van de iPhone 11 - iApples

Specificaties van de iPhone 11

Er zijn inmiddels zoveel generaties iPhones, dat je al snel de weg kwijt raakt. Qua prijs/kwaliteit verhouding is de Apple iPhone 11 momenteel de beste iPhone. Althans, dat is de mening van iApples.nl. In deze blog gaan we wat dieper in op de specificaties van de iPhone 11.

Formaat

De iPhone 11 heeft een 6,1-inch LCD Liquid Retina-Display. Een tikkeltje groter ten opzichte van zijn voorganger de iPhone Xs (5,8-inch).
Hoogte: 150,9 mm
Breedte: 75,5 mm
Dikte: 8,3 mm

Camera specificaties iPhone 11
iPhone 11 Camera

Elke generatie is het weer afwachten wat Apple met de camera heeft gedaan. Ten opzichte van de iPhone Xs, de voorganger van de iPhone 11, hebben beiden iPhones een 12 megapixel groothoekcamera. Het grote verschil zit het deze keer in de kwaliteit van foto's in donkere settings. De iPhone 11 detecteert dat er weinig licht is, dus wordt de foto vervolgens gemaakt met een langere belichtingstijd. Hierdoor krijgt de foto meer details en minder ruis.

Chip

Nieuwe iPhone betekent vrijwel altijd: nieuwe chip. De iPhone 11 heeft de A13-bionic chip. Compacter, energiezuiniger en sneller dan zijn voorganger.

Werkgeheugen

De iPhone 11 heeft een werkgeheugen, ook wel RAM genoemd, van 4 gigabyte. Deze is gelijk gebleven aan zijn voorganger, de iPhone Xs. 

Batterij

Elke generatie wordt de batterij weer een stukje beter gemaakt. Niet alleen kun je langer doorgaan op een volle batterij dan de voorgangers van de iPhone 11, ook kun je langer door terwijl je het toestel intensief gebruikt. Met de 3110 mAH batterij in combinatie met de zuinige A13 chip, kan je gemakkelijk een hele dag door zonder het te hoeven opladen.

Kleuren en opslag iPhone 11

Er zijn zes verschillende kleuren verkrijgbaar voor de iPhone 11:

  • Zwart
  • Wit
  • Geel
  • Rood (Product Red)
  • Muntgroen
  • Paars

Voor elke kleur kan je ook kiezen tussen de volgende opslag geheugens:

  • 64 gigabyte
  • 128 gigabyte
  • 256 gigabyte

Bij iApples.nl kan je elke kleur in combinatie met het gewenste opslaggeheugen bestellen. Neem snel een kijkje in onze shop door hier te klikken. Heeft u verder nog vragen over de specificaties van de iPhone 11? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen.

Terug naar blog